Valutaer:
Denmark
  Log ind  /   Opret konto   /  
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed


Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedspolitik gælder for alle de websider, relateret til denne hjemmeside.

Alle samlet i online-formularer på hjemmesiden oplysninger bruges til at identificere brugere, der abonnerer på denne tjeneste. Oplysningerne vil ikke blive brugt til andet, at der er angivet i vilkår og betingelser for brug af denne service. Ingen af ​​de oplysninger vil blive solgt eller gjort tilgængelige for alle.

Webstedet kan indsamle visse oplysninger om dit besøg, såsom navnet på internetudbyderen og (IP) adresse Internet Protocol hvorigennem du adgang til internettet; dato og tidspunkt du får adgang til webstedet; de sider, du adgang til, når på webstedet og internet-adressen på det websted, hvorfra du linkede direkte til vores hjemmeside. Disse oplysninger bruges til at hjælpe med at forbedre webstedet, analysere tendenser, og administrere Site.We kan være nødvendigt at ændre denne politik fra tid til anden for at behandle nye spørgsmål og afspejle ændringer på vores websted. Vi vil bogføre disse ændringer her, så du vil altid vide, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi kan bruge disse oplysninger, og om vi vil afsløre disse oplysninger til nogen. Der henvises tilbage til denne politik regelmæssigt. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores politik, så send os en e-mail.

Ved at bruge denne hjemmeside, tilkendegiver du din accept af vores Privacy Policy. Hvis du ikke kan acceptere denne politik, skal du ikke bruge vores hjemmeside. Din fortsatte brug af hjemmesiden efter udstationering af ændringer til disse vilkår vil betyde, at du accepterer disse ændringer.

nike air max 95 , vans slip on , asics gel kayano , converse all star , benzin priser , adidas sneakers  |  Google